مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

مصرف ته دیگ نان

پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ می خواهیم در این نوشته در مورد مصرف ته دیگ نان و سیب زمینی صحبت کنیم ، خیلی از افراد عاشق ته دیگ نان و سیب زمینی می باشند ، باید توجه داشته باشید که ته دیگ نان و سیب زمینی بسیار مضر می باشد ، در مورد ته دیگ و مواد تغذیه ای آن می خواهیم صحبت کنیم ، با پرشین طب تا انتها همراه باشید.

مصرف ته دیگ نان و سیب زمینی ممنوع!

چرا غذاهای برشته کالری بیشتری دارند؟

دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه درباره گرایش برخی افراد به مصرف نان و سیب زمینی وغذاهای برشته یا سوخته  می گوید: اصلی در تغذیه وجود دارد و آن این است که هر چقدر روی یک ماده غذایی فرآیند بیشتر و عمیق تری انجام بگیرد، دو اتفاق برای آن ماده خوراکی می افتد؛ از یک طرف ارزش ویتامین ها و املاح آن به خاطر حرارت و اکسیداسیون کمتر می شود، دیگر آن کهتراکم کالری در آن ماده غذایی بالاتر می رود.

بخوانید

  • ۹۵/۱۲/۲۵
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی