پرشین طب – دستور پخت | به گزارش پرشین طب؛ قصد داریم در این نوشته در مورد شناخت انواع آبگوشت یا دیزی مطالبی را برای شما قرار دهیم. خیلی از افراد به خوردن آبگوشت بسیار علاقه مند می باشند. شما می توانید به راحتی به شناخت کامل برای خوشمزه درست کردن دیزی بپردازید. در صورت تمایل این پست خوشمزه را از دست ندهید.
شناخت انواع آبگوشت یا دیزی
آبگوشت مرغ و لپه
این نوع آبگوشت که با مرغ ولپه تهیه می شود، غدای کردستانی است که گاهی برای لعاب دارتر شدن، کمی برنج هم به این غذا اضافه می شود.
آبگوشت بزباش
بزباش شباهت زیادی به قرمه سبزی آبدار دارد؛ به همین دلیل است که در مقایسه با آبگوشت سنتی کمتر معروف شده است.