امروز آموزشی بسیار ساده برای ساده پسندان در نظر گرفته ایم. البته به نوعی هم می شود گفت برای تنبل های آشپزی هم مفید است. سوپ یکی از پیش غذاهای معروف در جای جای جهان، بخصوص در ایران است.پرشین طب
این یک سوپ ساده است که از مواد غذایی مغذی و عطر و بوی عالی تشکیل شده است. این سوپ را هنگامی که حوصله وزمان کافی برای پخت غذای شاهانه ندارید، و یا نمی خواهید بیش از حد در آشپزخانه بمانید، تهیه کنید.
ادامه در "ادامه مطلب"
زمان آماده سـازی: ۲ دقیقه
زمـان پخت: ۵ دقیقه
آماده در حدود: ۴ فنجان
مواد لازم سوپ لوبیا:
• ۱/۲ فنجان پیاز سفید خرد شده
• ۱/۴ فنجان فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
• ۱/۴ فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده
• ۳/۴ فنجان جوانه لوبیا
• ۲ قاشق چایخوری سس سویا
• ۲ قاشق غذاخوری روغن
• نمـک به اندازه دلخواه
• سس سویا و سرکه ( موقع سرو کردن )
روش تهیه سوپ لوبیا
• سه فنجان آب را بجوشایند. آن را کنار نگه دارید.
• روغن را در یک ماهیتابه ریخته و زیر شعله بالا قرار دهید. سپس پیاز سفید و فلفل دلمه ای قرمز و سبز را داخل ماهیتابه ریخته و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.
• سپس جوانه لوبیا را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. این کار را به مدت یک دقیقه انجام دهید.
• حال آب جوش را که قبلا حاضر کرده بودید را بهمراه نمک و فلفل به ماهیتابه اضافه کنید.
• سس سویا را اضافه و خوب مخلوط کنید.
• در آخر نیز مجدد سرکه و سس سویا به سوپ تان اضافه و سرو کنید.
منبع : پرشین طب