پرشین طب – آموزش آشپزی | به گزارش پرشین طب؛ تهیه کردن انواع کیک های خوشمزه خانگی می تواند خیلی به صرفه باشد و همچنین از نظر سلامتی در درجه بالایی قرار دارد. کیک های شکلاتی همیشه طرفداران خاص خود را داشته است ، اگر این کیک با فندق همراه شود مزه آن بی نظیر می شود. می توانید در این نوشته روش درست کردن کیـک شکلات فندقی را فرا بگیرید و برای خانواده و دوستان خود درست کنید و در کنار هم لذت ببرید. برای تهیه این کیک خوشمزه ۸ مرحله وجود دارد که ما به شما مراحل را توضیح می دهیم. با ما تا انتهای این نوشته همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک:
کره ۱۲۵ گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)
آرد مخمر دار ۷۵ گرم (نصف پیمانه)
فندق ۵۵ گرم (نصف پیمانه)
پودر کاکائو، الک شده ۲ قاشق غذاخوری
خامه سفت ۱۲۵ میلی لیتر (نصف پیمانه)
کرم شکلات فندقی ۱۰۰ گرم (یک سوم پیمانه)
- ۹۴/۱۲/۰۲