مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

گرم کردن غذای سرد

پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ در این پست می خواهیم نحوه گرم کردن سه نوع غذای سرد شده رو به شما آموزش بدیم. ممکنه دوس نداشته باشین غذای سرد رو میل کنید پس با ما همراه باشید.

۱) پیتزا :
در مقاله ای به اسم اپل یک آشپز از hellofresh میگوید
معمولا در ماکروویو کاغذ زیر پیتزا خیس میشه و پیتزا رو خراب میکنه
برای ترد نگهداشتن تکه های پیتزا آنرا در کاغذ در کاغذ پوستی جدید بپیچید و اگر این راه رو امتحان کردید رو کاغذ سوخت میتوانید آنرا در ورق آلمینیومی بپیچید.
با حرارت ۳۵۰درجه برای ۳تا۵ دقیقه یا تا زمانی که پنیر پر حباب شود در ماکروویو قرار دهید.

۲) مرغ و استیک :
برای خشک نشدن گوشت یا مرغ در هنگام گرم کردن آن باید آنرا با دمای پایین و آهسته آهسته گرم کرد.
گوشت را در داخل یک ظرف پخت قرار داده و آنرا در فر بگذارید تا در دمای ۲۰۰ تا ۲۵۰ درجه گرم شود. برای یک استیک به ضخامت دو سانت یا یک سینه مرغ باید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد.
برای سوخته کردن استیک یا یکم روغن ته ماهی تابه در دمای بالا هر طرف ۱یا ۲ دقیقه بسته به ضخامت برش سرخ کنید.
وقتی گوشت زیاد پخته نشده زیاد نیاز نیست نگران سرعت یا دمای بالای سرخ شدنش باشید چون گوشت خشک میشه.(به نقل از اپل)

بخوانید

  • ۹۴/۰۹/۲۹
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی