برای تهیه کیک پای سیب و گردوی خوشمزه به این صورت عمل کنید:
۱/ فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد ا پیش گرم کنید . قالبی با عمق ۷ سانتیمتر و ابعاد ۹ در ۲۵ سانتی متر را چرب کنید . کف و دیواره های قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید طوری که حدود ۵ سانتیمتر از لبه های آن بیرون بزند.
۲/ کره را در یک تابه کوچک روی حرارت متوسط آب کنید . کره آب شده را به یک کاسه منتقل کنید . شکر ، آرد و بیکینگ پودر را به کره بیفزایید و هم بزنید .
۳/ تخم مرغ را هم در این کاسه بشکنید و با دیگر مواد به خوبی مخلوط کنید . حالا نوبت افزودن سیب ، وانیل و شیر است. پس از مخلوط کردن آنها با دیگر مواد ، ادویه مخلوط و سه چهارم گردو هارا هم اضافه کنید . این مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند .
- ۹۴/۰۷/۱۲