با سلام خدمت کاربران عزیز سایت پرشین طب، امروز با یک سالاد خوب و رژیمی در خدمت شما هستیم که هزینه ی زیادی نداره و می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه سالاد سبز گردو و پرتقال با مرغ گریل شده
۱/ سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک و فلفل آغشته کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. مرغ مزده دار شده را روی کباب پز گریل کنید. یا روی صفحه گریل دستگاه ساندویچ ساز (که از پیش گرم شده) بپزید. بعد از پخت مرغ را در ظرفی بگذارید و برش هایی روی آن بزنید تا خنک شود.
۲/ گردو را در یک تابه بدون روغن حرارت دهید و دائم هم بزنید تا بوی آن بلند شود. بعد گردو را کنار کناری بگذارید تا خنک شود. پرتقال ها را پوست بگیرید. سپس پوست نازک سفید رنگ روی گوشت پرتقال را جدا کنید.
۳/ گوشت پرتقال آماده شده را به همراه برگ های ظریف اسفناج و کاهوی خرد شده در کاسه ای بریزید. کرن بری خشک، گردوی خنک شده و پیاز را هم به مواد اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
- ۹۴/۰۷/۱۱