یافته های تحقیقی که در دانشگاه بوستون آمریکا انجام شده است نشان داده است که خوردن غذاهای پروتئینی می تواند موجب کنترل فشار خون شود. در این تحقیق، طی یک دوره ۱۱ ساله مشخص شد کسانی که بیشترین میزان پروتئین را مصرف کرده بودند (یعنی بیش از ۱۰۰ گرم در روز) نسبت به کسانی که کمترین میزان پروتئین را مصرف کرده بودند (یعنی به طور میانگین ۵۸ گرم در روز)، ۴۰ درصد کمتر در معرض خطر فشار خون قرار داشتند.
دلیل احتمالی این امر این است که هم در پروتئین حیوانی و هم در پروتئین گیاهی ماده ای به نام آرژینین وجود دارد. این ماده آمینواسیدی است که باعث گشاد شدن رگ ها و در نتیجه کاهش فشار خون می شود. این تحقیق همچنین نشان داد که افزودن میزان زیادی فیبر به رژیم غذایی پروتئینی اثر بیشتری در پایین آوردن فشار خون بر جای می گذارد.
- ۹۴/۰۷/۰۸