مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

پیش تر اطلاعاتی راجع به بیماری صرع به شما عزیزان ارائه دادیم. سابقه شناخت بیماری صرع به دوران یونان باستان می رسد. یونانی ها نه تنها در آن زمان صرع را بیماری نمی دانستند، بلکه آن را حالتی مقدس می نامیدند که باعث تشنج می شود! هرچند بقراط یک خط بطلان اساسی روی این فرضیه کشید و بعد از آن، دانش ما در خصوص این بیماری کم کم گسترش پیدا کرد. با این حال هنوز هم در قرن بیست و یکم این بیماری کمی مهجور است. فرقی نمی کند که خودتان به این بیماری مبتلا هستید یا یکی از اطرافیان تان؛ این پیشنهادها را در برخورد با صرع جدی بگیرید.

۱/ اگر مبتلا به صرع هستید یا می خواهید با فرد مبتلا به این بیماری ازدواج کنید، از مشاوره قبل از ازدواج به خصوص مشاور ژنتیک غافل نباشید.

۲/ یادتان باشد زنان بیمار مبتلا به صرع هنگام بیماری هم باید تحت نظر پزشک متخصص زنان باشند و هم متخصص مغز و اعصاب.

۳/ سندورم تخمدان پلی کیستیک در زنان مصروع نسبتا شایع است. پس اگر دچار علائمی از جمله افزایش موی بدن، کیست های متعدد تخمدانی، نامنظم بودن قاعدگی و چاقی مفط هستید، نزد یک پزشک متخصص زنان و زایمان بروید.

۴/ وقتی بیمار مبتلا به صرع دچار حمله می شود باید لباس های تنگ او را آزاد کنید. دکمه ها و سرآستین را باز کنید و اجازه دهید که هوا در اطرافش به خوبی جریان داشته باشد.

۵/ فرد مبتلا به صرع را هرگز برای مدت طولانی تنها نگذارید چون اگر دچار تشنج شود و اقدامات درمانی کمی دیر صورت گیرد، ممکن است عوارض جبران ناپذیری برای او به وجود بیاید.

بخوانید

  • ۹۴/۰۶/۲۹
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی