مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۱
  • ۰

قوانین علیه سرماخوردگی و آنفلوآنزا

بهترین راه پیشگیری از بیماری هایی مثل سرماخوردگی و آنفولانزا، شستن مداوم دست ها با آب گرم و صابون است. همچنین تا جایی که ممکن است از افراد بیمار دوری کنید. اگر از کسانی هستید که زیاد مریض می شوند، در ابتدای فصل سرما، واکسن را فراموش نکنید. این موضوع به ویژه در مورد بچه ها اهمیت دوچندانی دارد. به خاطر داشته باشید، ممکن است سرماخوردگی شما در ظاهر خوب شده باشد اما هنوز بدنتان به طور کامل مداوا نشده باشد بنابراین داروهایتان را تا آخر بخورید و به تصور اینکه خوب شده اید، مصرف داروها را نیمه کاره رها نکنید.

عفونتی که در بدن باقی بماند می تواند منشا بیماری های خطرناکی مانند بیماری های قلبی و تنفسی شود. از طرفی، تا حد امکان از خوددرمانی بپرهیزید. مصرف بی رویه آنتی بیوتیک ها می تواند مقاومت دارویی ایجاد کند که عواقب خطرناکی دارد. بی شک سلامتی شما ارزش بیشتری دارد، پس به موقع به پزشک مراجعه کنید و فکر نکنید با درمان های خودسرانه جلوی هزینه ها را می گیرید. چه بسا که در نتیجه چنین کاری مجبور شوید چندین برابر هزینه کنید تا دوباره سلامتی تان را باز یابید.

آلرژی را با سرماخوردگی اشتباه نگیرید

گاهی بیماران حساسیت فصلی را با سرماخوردگی و آنفولانزا اشتباه می گیرند و خودسرانه سراغ مصرف مسکن می روند؛ در حالی که در این صورت، این داروها تاثیری در بهبود آنان ندارند. این بیماری به صورت آبریزش بینی و چشم، خارش پوست، کهیر و گاهی تب خود را نشان می دهد و مراجعه به پزشک در این موارد ضروری است. پزشک پس از معاینه و با توجه به اطلاعات مربوط به ویروس های محلی و فصلی، ممکن است آنتی بیوتیک، داروهای ضد سرماخوردگی و مسکن تجویز کند.

ادامه در : پرشین طب 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی