پرشین طب – دانستنی های پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ می خواهیم در این نوشته در مورد خواص و مضرات گشنیز صحبت کنیم ، گشنیز یکی از سبزی های معطر می باشد که به صورت خام و پخته در مواد غذایی استفاده می شود. در صورت تمایل به شما عزیزان همیشه همراه سایت پرشین طب توصیه می کنیم تا انتهای نوشته با پرشین طب همراه باشید.
خواص و مضرات گشنیز را بدانید
تحقیقات نشان داد مصرف گشنیز باعث دفع سرب و آلومینیم نیز می شود. بنابراین از بیماران خواسته شد به طور منظم گشنیز تازه یا آب گشنیز همراه با آنتی بیوتیک یا ضدویروس های طبیعی مصرف کنند تا تمامی عفونت ها، بدون این که عود کند، درمان شود.
- ۹۶/۰۴/۰۶