پرشین طب – دانستنی های پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ می خواهیم در مورد مصرف زیاد سرکه صحبت کنیم ، می دانیم که سرکه های خانگی به نسبت محصولات بازار بسیار بهتر و بهداشتی تر و سالم تر می باشد ، مضرات مصرف زیاد سرکه را می دانید؟ در این نوشته قصد داریم تا در مورد مصرف زیاد سرکه صحبت کنیم ، در صورت تمایل پیشنهاد می کنیم تا انتهای نوشته با ما همراه باشید.
مضرات مصرف زیاد سرکه را بدانید
سرکه در سفره هفت سین، نماد پاکی و رفع عفونتهاست. این چاشنی ترشمزه و با فواید زیاد را میتوان از برخی میوهها و حتی سبزیها تهیه کرد، اما خواص درمانی آن به میزانی نیست که در سایتهای اینترنتی و شبکههای اجتماعی بیان شده است. سرکه از میوه هایی نظیر سیب، به، خرما، گیلاس، هلو، انگور، شکر، گندم، جو، ذرت و برخی سبزی ها همچون نعنا به دست می آید و خواص آن بسته به میوه و سبزی مورد استفاده، قدری متفاوت است. این چاشنی طی دو مرحله، از تبدیل قند میوه به الکل و از الکل به اسید استیک تهیه می شود.
- ۹۶/۰۱/۰۳