پرشین طب – دانستنی های پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ می خواهیم در مورد آجیل بوداده یا خام صحبت کنیم ، کدام یک بهتر است؟ در این نوشته قصد داریم تا در مورد آجیل بوداده و خام مطالب مهمی را برای شما قرار دهیم ، آجیل بوداده بهتر است یا آجیل خام ، در صورتی که می خواهید در مورد این نوشته بدانید پیشنهاد می کنیم تا انتها همراه سایت پرشین طب باشید.
آجیل بوداده بهتر است یا خام؟
از کودکی با آجیلها همراه بودهایم؛ از نخودچی و کشمش که جایزه پدربزرگها و مادر بزرگها بود تا آجیل مشکل گشا و آجیل عید نوروز که هنوز هم بدون این آجیل عید، عید نمیشود. آجیل میتواند ترکیبات مختلفی داشته باشد. مثلاً آجیل شور که از پسته، تخمه کدو، تخمه ژاپنی، مغز بادام، مغز فندق و بادام هندی تشکیل شده است.
- ۹۶/۰۱/۰۱