پرشین طب – آشپزی | به گزارش پرشین طب؛ خیارشور همیشه وسوسه برانگیز بوده است ، اگر حتی به تنهایی داخل یخچال نگاهتان به آن بیفتد محال است که یکی از آن را برندارید و نخورید. روش درست کردن خیارشور یک روزه خانگی را در سایت پرشین طب بخوانید ، می خواهیم روش درست کردن خیارشور خانگی را به شما آموزش دهیم. در صورت تمایل تا انتها با ما همراه باشید.
روش درست کردن خیارشور یک روزه خانگی
این مدل خیار شورخیلی خوشمزه است و در عین حال بسیار راحت، یعنی نه احتیاج هست که آب را بجوشانید و خنک کنید و نه حتی خیار و سبزی ها را بعد از شستن خشک کنید به این ترتیب که کافی است چند تا از شیشه هایی را که درهای فلزی دارند مثل شیشه های رب، سس مایونز، ترشی و غیره را که مواد داخل آن را استفاده کردید دور نیندازید، اول به اندازه یک بند انگشت داخل شیشه را سرکه سفید بریزید و خیارهایی که شستید ( ولی اصلاً احتیاجی نیست که خشک باشند هم خیار و هم سبزی )
- ۹۵/۱۱/۰۲