مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

سرخ کردن غذا

پرشین طب – آشپزی | به گزارش پرشین طب؛ از نکات سرخ کردن غذا چیزی می دانید؟ شاید تصور کنید که سرخ کردن غذا نیاز به نکته ندارد. ولی باید بدانید برای اینکه بتوانید غذای خوشمزه در عین حال مقوی درست کنید باید برخی نکات سرخ کردن غذا را فرا بگیرید. در این نوشته می خواهیم به بیان نکات ضروری برای سرخ کردن غذا بپردازیم. در صورت تمایل به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم تا انتهای نوشته با پرشین طب همراه باشید.

نکات ضروری برای سرخ کردن غذا

 قبل از اینکه مواد غذایی را در داخل روغن بیندازید، باید ابتدا روغن را تا درجه حرارت مناسبی گرم کنید (به طور مثال حدود ۱۹۰ درجه سانتیگراد). در این حرارت سریعا در سطح مواد غذایی، لایه محافظی (شبیه یک لایه عایق) تشکیل می‌شود. 

بخوانید

  • ۹۵/۰۶/۱۴
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی