پرشین طب – سلامت بانوان | به گزارش پرشین طب؛ خیلی از مادران بعد از زایمان به فکر کم کردن وزن خود هستند و به فرزند خود توجه دارند. مادران باید بعد از زایمان غذاهای مناسب مصرف کنند. مصرف نوع ، مقدار و میزان مواد غذایی مهم است. می خواهیم در این نوشته به معرفی غذاهای مناسب بعد از زایمان بپردازیم. در صورتی که می خواهید با غذاهای مقوی بعد از زایمان آشنا شوید با پرشین طب همراه باشید.
اسیدهای چرب امگا ۳
متخصصان معتقدند که اسیدهای چرب امگا ۳ برای خانمهایی که به تازگی وضع حمل کردهاند، بسیار ضروری میباشند. این اسیدهای چرب عمدتاً در ماهی سالمون و برخی از آجیلها و دانهها یافت میشوند اسیدهای چرب امگا ۳ باعث عملکرد بهتر بدن میشوند و از آن در برابر بیماریها محافظت میکنند، حتی بسیاری از تحقیقات حاکی از آن میباشند که مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ در خانمها در این مرحله از زندگیشان باعث کاهش بروز افسردگی پس از زایمان میشود.
- ۹۵/۰۶/۰۹