مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

پنیرهای فله ای

پرشین طب – اخبار پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ باید توجه داشته باشید که خوراکی های فله ای در اکثر اوقات خطر میکروب ها و ویروس ها را به همراه دارند. پنیرهای فله ای از این قاعده مستثنا نیستند. در این نوشته می خواهیم در مورد سلامت پنیرهای فله ای صحبت کنیم. در صورتی که شما هم پنیرهای فله ای خریداری می کنید باید دقت لازم را داشته باشید. با پرشین طب با موضوع پنیرهای فله ای خطرناک است؟ همراه باشید.

نحوه خرید و نگهداری پنیرهای سنتی باز فله ای

دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم و صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: یک حلب ۱۷ کیلویی پنیر که در مغازه توسط فروشنده باز می شود و هر بار مقداری از آن را با دست آلوده بر می دارد و به مشتری می دهد، بدترین نوع عرضه این محصول لبنی فسادپذیراست، ضمن اینکه باز بودن مداوم در حلب باعث می شود آلودگی و گرد و خاک وارد آن شود و نکته مهمتر آنکه گاهی خود این حلب ها از مواد بازیافتی و آلوده تهیه شده اند و می توانند باعث افزایش بار میکروبی و شیمیایی محصول شوند. برای تهیه پنیر سنتی به دنبال انواع کارخانه ای آن که درون حلب های کوچک فلزی بسته بندی شده اند بروند و حتما به نام و نشان کارخانه تولید کننده آن و مجوز بهداشت و تاریخ مصرفش توجه کنند. بعد از باز کردن درب حلب، پنیر را از درون ظرف فلزی اش خارج کنید و درون ظروف شیشه ای در دار بگذارید.

بخوانید

  • ۹۵/۰۴/۱۴
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی