مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

غذای ایتالیایی ها

پرشین طب – آشپزی | به گزارش پرشین طب؛ عادت های غذایی کشورها با هم متفاوت است. غذای ایتالیایی ها بیشتر لازانیا ، سالاد ماکارونی با سس پستو یا سس مارینارا می باشد. غذای ایتالیایی ها با طعم ها و روش های مختلف درست می شود. در این نوشته ما قصد داریم تا غذای ایتالیایی ها را به شما بگوییم. آشنایی با غذای سایر کشورها می تواند جذاب و جالب باشد. با موضوع آشنایی با چند غذای ایتالیایی ها سایت پرشین طب را همراهی کنید.

 

لازانیا: خمیر لازانیا بصورت سنتی در جنوب ایتالیا با آرد سمولینا و آب و در مناطق شمالی که آرد سمولینا در دسترس نبوده با آرد گندم و تخم مرغ تهیه می‌‌شده است. امروزه در ایتالیا، از آنجا که تنها نوع گندم مجاز برای پاستا گندم دوروم(durum) است، لازانیا با آرد سمولینا و تخم مرغ تهیه می‌‌شود.

بخوانید

  • ۹۵/۰۳/۰۷
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی