پرشین طب – آشپزی | به گزارش پرشین طب؛ عادت های غذایی کشورها با هم متفاوت است. غذای ایتالیایی ها بیشتر لازانیا ، سالاد ماکارونی با سس پستو یا سس مارینارا می باشد. غذای ایتالیایی ها با طعم ها و روش های مختلف درست می شود. در این نوشته ما قصد داریم تا غذای ایتالیایی ها را به شما بگوییم. آشنایی با غذای سایر کشورها می تواند جذاب و جالب باشد. با موضوع آشنایی با چند غذای ایتالیایی ها سایت پرشین طب را همراهی کنید.
لازانیا: خمیر لازانیا بصورت سنتی در جنوب ایتالیا با آرد سمولینا و آب و در مناطق شمالی که آرد سمولینا در دسترس نبوده با آرد گندم و تخم مرغ تهیه میشده است. امروزه در ایتالیا، از آنجا که تنها نوع گندم مجاز برای پاستا گندم دوروم(durum) است، لازانیا با آرد سمولینا و تخم مرغ تهیه میشود.
- ۹۵/۰۳/۰۷