پشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ وقتی پای درمانهای خوراکی به میان میآید، در مورد سرکه سیب خواص ضد و نقیضی مطرح میشود. مقالهها و پیامها زیادی ادعا میکنند این محصول آشپزخانهای که از تخمیر آب سیب درست شده و حاوی فیبر و مواد مغذی است میتواند تقریباً هرچیزی را درمان کند، از میل شدید به شیرینیجات گرفته تا ریفلاکس و دیابت و سرطان و یبوست.
عالی است، مگرنه؟ خبر بد: بسیاری از این ادعاها کاملاً بیاساس هستند. چون سرکهسیب خوب و کهنه حاوی فیبر، ویتامینها و مواد معدنی نیست و ثابت نشده که قابلیت درمانی بیشتر بیماریها را دارد. اما ادعاهایی وجود دارد که پژوهشها و مطالعات از آنها پشتیبانی میکنند. اول اینکه سرکه سیب میتواند به شما کمک کند تا مواد مغذی بیشتری را از غذا جذب کنید چه مستقیماً آن را سربکشید و چه آن را به ترکیبات خام مثل سالاد اضافه کنید.
دوم اینکه قندخون را بعد از خوردن کاهش میدهد که در نتیجه میتواند به محدود کردن اشتها و احتمال ابتلا به دیابت نوع دوم کمک نماید. درحقیقت، مطالعهای نشان داد مصرف سرکهسیب پیش از غذا میزان گلوکز خون را در بیمارانی که در مرحله پیش از ابتلا به دیابت هستند تقریباً به نصف میرساند.
وقتی سرکه سیب میل میکنید چه اتفاقی میافتد؟
۱- نوشیدن سرکه سیب با معده خالی میتواند باعث تهوع شود
شاید من آن را خیلی سریع نوشیدم، اما بعد از نوشیدن یک لیوان آب مخلوط شده با سرکه، احساس کردم چیز بدی خوردهام. اتفاق خیلی بدی نیفتاد اما من این حس ناخوشایند را در معدهام داشتم، زیاد آروغ زدم و احساس میکردم هر چیز دیگری بخورم برخواهم گرداند. بنابراین بله، درست است میلم را به خوردن محدود مهار کرد اما نه به شیوهای خوشایند.
- ۹۵/۰۲/۰۷