پرشین طب – مواد غذایی | به گزارش پرشین طب؛ میوه ها دارای فواید زیادی برای بدن هستند ، اما مصرف زیاد برخی میوه ها باعث می شود تا فایده ی آن به ضرر تبدیل شود. میوه انبه از جمله میوه هایی است که قدمت زیادی دارد و دارای خواص و فواید درمانی زیادی برای بدن انسان می باشد ، ارزش غذایی انبه به نسبت بالا می باشد ، در ادامه خواص درمانی انبه را برای شما عزیزان خواهیم گفت و در انتهای نوشته خطرات و احتیاطات میوه انبه را برای شما ذکر خواهیم کرد. با پرشین طب همراه باشید.
خواص و فواید درمانی انبه چیست؟ خطرات آن کدام اند؟
حدود چهار هزار سال است که انبه بخشی از رژیم غذایی بشر را تشکیل می دهد. درخت انبه در نواحی استوایی رشد کرده و میوه های آبدار و مغذی تولید می کند. افراد می توانند انبه را به تنهایی خورده و یا به همراه سالاد و دسر مصرف نمایند. انبه تازه کم کالری بوده و حاوی مواد مفید و مغذی می باشد. انبه حاوی ترکیبات مفیدی همچون گالوتاننها، آلفا کاروتن، بتا کریپتوکسانتین و غیره بوده و بنظر می رسد که، این ترکیبات برای پیشگیری از ابتلا به چند نوع از سرطان ها مفید باشند. ویتامین آ و بتاکاروتن موجود در انبه به تقویت دید چشم های شما کمک می نماید و ویتامین ب ۶ آن به کنترل هموسیستئین ( نوعی آمینو اسید ) در خون کمک می نماید.
دقت کنید که آمینو اسید بالا در خون خطربیماری های قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهد. فیبر موجود در انبه سرعت آزاد شدن قند در خون را کاهش می دهد، با اینحال چون انبه شیرین است، گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت نمی باشد.
- ۹۵/۰۱/۲۲