پرشین طب – داروهای گیاهی | به گزارش پرشین طب؛ اگر شما هم به داروهای گیاهی علاقه مند هستید ، امروز می خواهم به شما چای بومی چینی های را معرفی کتیم ، اسم این چای کامبوجا می باشد ، کامبوجا یک چای بومی چینی می باشد که دارای فواید زیادی برای بدن می باشد. این نوشیدنی از همزیستی با نوعی باکتری به وجود می آید که به آن قارچ کامبوجا می گویند. در این نوشته می خواهیم شما را با فواید بی نظیر چای کامبوجا آشنا کنیم ، به شما پیشنهاد می کنیم با ما همراه باشید.
کامبوجا برای تقویت سیستم ایمنی بدن
کامبوجا یک نوشیدنی گازدار با طعم ترش و شیرین است که خواص زیادی دارد. محققان طب سنتی بر این عقیده هستند که کامبوجا به دلیل روند تخمیر و ترکیباتی مانند اسید استیک یک آنتی بیوتیک طبیعی محسوب می شود و محیطی فراهم می کند که از رشد باکتری های آسیب رسان پیشگیری می کند. کامبوجا این قدرت را دارد که باکتری های مضر را نابود و باکتری های مفید را حفظ کند. بنابراین زمانی که بدن شما باکتری مضر نداشته باشد یعنی عفونتی در کار نیست و این به معنی داشتن سیستم ایمنی سالم و قوی به حساب می آید.
کامبوجا و کمک به هضم غذا
کامبوجا نیز مانند هر پروبیوتیک دیگری سرشار از باکتری های مفیدی است که به اکثر عملکردهای بدن کمک می کنند. یکی از مزایای اصلی این است که پروبیوتیک ها، مخمرها و آنزیم ها با تجزیه ی مواد غذایی مصرفی به هضم غذا و جذب هر چه بیشتر مواد مغذی آن کمک می کنند. این نوشیدنی باعث افزایش میزان فلور روده شده و به هضم غذا و همچنین حفظ تعادل pH بدن یاری می رساند. به این صورت که لازم نیست روده ها برای تجزیه ی مواد غذایی کار زیادی انجام دهند چون باکتری های موجود در نوشیدنی مثل کامبوجا از قبل بخشی از کار این ارگان را انجام داده اند.
- ۹۵/۰۱/۱۹