مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

ترش کردن معده

پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ وقتی اسید معده بالا آمده و وارد مری می شود در قفسه سینه احساس سوزش می کنیم، به این اتفاق ترش کردن یا اسیدیته می گویند. این احساس برای میلیون ها انسان در سراسر دنیا کاملا آشناست. اگر شما هم از ترش کردن رنج می برید، باید از مصرف برخی مواد غذایی خودداری کنید.

مواد غذایی که باعث ترش کردن می شوند:

غذاهای پر ادویه

غذاهایی پر از انواع فلفل ها یا دیگر ادویه ها کاملا اسیدی هستند. ترشی ها، سس های فلفلی و غذاهایی که حاوی مقدار زیادی ادویه گرم مصالح هستند هم در این دسته جای می گیرند. حتی اگر خیلی کم از مواد مصرف می کنید، در صورت عدم کنترل روی این بیماری، بهتر از از مصرف آنها خودداری کنید.

شکلات

این مورد خبر بدی برای کسانی است که عاشق شکلات هستند! وقتی صحبت از ترش کردن می شود، خوراکی مورد علاقه ی شما یک تهدید است، زیرا حاوی کافئین، کاکائو و مقدار زیادی چربی است، و این سه مورد باعث ترش کردن می شوند. شکلات تلخ نسبت به شکلات شیری کمتر باعث اسیدیته می شود.

نوشیدنی های گاز دار

این نوشیدنی ها نه تنها حاوی اسید زیادی هستند، بلکه حباب های گازدار موجود در آن در معده منبسط شده و باعث فشار بیشتر اسید به سمت بالا (مری) می شود. تحقیقی که ۱۵۰۰۰ نفر را بررسی کرده، دریافت ۲۵ درصد از این افراد در شبهایی که همراه با غذا این نوشیدنی ها را مصرف کرده اند، دچار سوزش معده شده اند.

بخوانید

  • ۹۴/۱۲/۲۴
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی