پرشین طب – اخبار پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ یکی از عواملی که باعث ایجاد بیماری وسواس کندن مو می شود ریشه در کودکی دارد. عادت های نادرستی نظیر پیچیدن مو دور انگشتان باعث این موضوع می شود. ممکن است خیلی از افراد این عادت را در کودکی داشته اند اما پس از مدتی ترک کرده باشند ، در صورتی که این عادت تکرار شود منجر به بیماری تریکوتیلومانیا می شود. در صورتی که می خواهید بیشتر در مورد این وسواس یا بیماری بدانید ، بهتر است تا انتهای نوشته ما را همراهی کنید.
پرسش: حدود ده ساله که به بیماری کندن مو مبتلا شدم و حالم روز به روز در حال بدتر شدن است. لطفا کمکم کنید تا این عادت بد را کنار بگذارم و به زندگی عادیم برگردم.
وسواس کندن مو (تریکوتیلومانیا Trichotillomania) به درمان دارویی و رفتاری توام با هم نیاز دارد. درمان دارویی هم باید دوره خود را بگذراند و با یک دوره دو ماه یا سه ماهه امکان درمان تقریبا وجود ندارد. لذا باید حتما تحت نظر یک روان پزشک باشید و به توصیه او عمل کرده و درمان را تا زمان مورد نیاز ادامه دهید. وجه مشخصه این نوع اختلال کاهش مو و وجود موهای کوتاه و شکسته در کنار موهای بلند و طبیعی در نواحی دیگر است. کندن مو دردناک نیست، هر چند خارش و سوزش در نواحی مبتلا ممکن است وجود داشته باشد. مو خوری نیز ممکن است متعاقب با وسواس مو کنی دیده شود. کندن مو، ممکن است یک اختلال کاملا خوش خیم باشد و یا ممکن است در زمینه اختلالات شدید روانی رخ دهد. این بیماران معمولا به نظر نمی رسد از رفتارشان ناراحت باشند. مو کنی ظاهرا در زنها شایعتر از مردان است. عموما در دوره کودکی و نوجوانی آغاز می شود. ولی در سنین بالاتر نیز ممکن است شروع شود. در موارد شروع دیر رس بیماری، احتمالا وجود اختلال دیگر همراه آن می باشد.
- ۹۴/۱۲/۱۷