پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ برای تهیه ی این نوشیدنی در ابتدا باید زردچوبه را با فلفل سیاه و سفید مخلوط کنید. ¼ پودر زردچوبه را با ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه و سفید و ½ فنجان آب فیلتر شده مخلوط کرده و در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا مخلوط حالت خمیری به خود بگیرد. سپس آن را در یک شیشه بریزید تا خنک شود.
حالا برای درست کردن شیر طلایی عنصر اصلی یا همان رب زردچوبه را دارید.
¼ قاشق رب زردچوبه را با ۱ فنجان شیر بادام و ۱ قاشق چای خوری روغن نارگیل مخلوط کنید
تمام مواد را در یک ماهی تابه ریخته و حرارت متوسط به آن دهید. آن را هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید. بهتر است که برای خوش طعم شدن، یک قاشق عسل خام مرغوب نیز به آن اضافه کنید.
صبح ها از این نوشیدنی استفاده کنید تا از خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی آن بهره مند شوید.
- ۹۴/۱۲/۰۸