پرشین طب – مواد غذایی | به گزارش پرشین طب؛ در این پست می خواهیم سه روش از استفاده کردن زردچوبه را به شما یاد دهیم. این سه روش بصورت روزانه می تواند کمک شایانی به همه شما کند. پس تا انتها با ما همراه باشید.
قاچ سیب زمینی شیرین
با استفاده از هویج بیشتر تاثیر خوبی می بینید.
مواد لازم
۱ سیب زمینی بزرگ
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
½ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
¼ قاشق چای خوری نمک ید دار و نمک دریایی
¼ قااشق چای خوری فلفل سیاه و سفید
دستور العمل
فر را به دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت برسانید
یک لایه بزرگ برای پخت آماده کرده و روی آن روغن زیتون بریزید تا از چسبیده شدن جلوگیری کند
سیب زمینی را شسته و خشک کنید و سپس آن را برش دهید
برش را در یک کاسه بزرگ از روغن زیتون و ادویه جات قرار دهید
قاچ سیب زمینی را در ورقی که آماده کرده بودید قرار داده و ۱۰ الی ۱۵ دقیقه هر طرف ظرف را داخل فر قرار دهید.
شیر طلایی
بهتر است به هنگام خوابیدن بخورید
مواد لازم
۱ فنجان شیر ( بادام، نارگیل یا شیر گاو)
۱ قاشق چای خوری روغن خام نارگیل
¼ قتشق چای خوری زردچوبه (می توانید بیشتر هم اضافه کنید)
عسل برای طعم دادن (البته از عسل پاستوریزه استفاده نشود)
دستور العمل
ترکیبات گفته شده بجز عسل را در یک ماهیتابه قرار دهید
دمای ماهی تابه را به حد متوسط برسانید و به طور مداوم تکان دهید
هنگامی که به طور کامل مخلوط شد و حرارت دید، آن را بردارید
عسل را به آن اضافه کرده و تکان دهید تا حل شود
- ۹۴/۱۲/۰۲