پرشین طب – دستور پخت | به گزارش پرشین طب؛ آجیل یک میان وعده ی سریع و سالم است که سرشار از پروتئین بوده و انرژی شما را افزایش می دهد. آنها سرشار از چربی های خوب هستند که حاوی ۶۰ الی ۸۰ درصد کالری کل آجیل می باشند. کسانی که مشکلات گوارشی دارند می توانند به مقدار کم از این آجیل ها برای درمان مشکل خود استفاده نمایند. اما برای اینکه بیشترین استفاده را از خواص آجیل ببریم بهتر است که در ابتدا آجیل را در آب و نمک خیس دهیم و سپس برای ۱۲ الی ۲۴ ساعت آن را خشک کنیم. این کار باعث کاهش سطح اسید فیتیک و دیگر آنزیم هایی که باعث فشار به سیستم گوارشی شما می شوند است. جوانه آجیل هم می تواند به اندازه ی خود آجیل فواید داشته باشد.
ما می توانیم از فرهنگ های قدیمی برای تهیه ی مواد غذایی استفاده کنیم. روش هایی که در گذشته برای تهیه ی غذا استفاده می شود اکثرا روش های بسیار خوب و مفیدی بودند و بسیاری از این روش ها به نسل های بعد منتقل شده اند. برای مثال آزتک ها کدو تنبل و یا دانه های کدو را در آب نمک می گذاشتند و آنها را در معرض نور خورشید قرار می دادند و سپس میل می کردند.
آجیل خیس یا خشک و یا جوانه زده در بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی در دسترس است. حتی می توانید از مکان هایی که مواد غذایی طبیعی دارند، تهیه نمایید. در ادامه روشی از کتاب سنت تغذیه اثر سالی فالون را برای شما آماده کرده ایم که به کمک آن می توانید آجیل خیس و خشک درست کنید و به این صورت آجیل شما هم سالم تر خواهد بود و هم ارزان تر.
مواد لازم:
۴ فنجان گردو
۲ قاشق چای خوری نمک
آب تصفیه شده
دستورالعمل :
آجیل و نمک و آب را با هم مخلوط کرده و به مدت ۷ ساعت و یا یک شب در محل گرم قرار دهید.
سپس آن را از صافی عبور دهید
آجیل ها را در یک ظرف استیل ریخته و در اجاق گرم در دمای ۱۵۰ الی ۱۷۰ درجه قرار دهید
هرچند لحظه آجیل ها را با قشق هم بزنید
آنها در به مدت ۱۲ الی ۲۴ ساعت در فر قرار دهید تا خشک شوند.
- ۹۴/۱۱/۲۲