پرشین طب – مواد غذایی | به گزارش پرشین طب؛ انجیر سرشار از کلسیم می باشد و این میوه برای کسانی که به محصولات لبنی حساسیت دارند بسیار مناسب می باشد. انجیر دارای مقادیر زیادی بنزالدهید است که خاصیت ضد تومور دارد و با میکرو ارگانیزم ها می توانند پاتوژن، قارچ ها و ویروس ها را در بدن انسان از بین ببرند.
میوه سرشار از فیبر می باشد که برای کسانی که قصد دارند وزن کم کنند گزینه ی بسیار مناسبی است.
در انجیر امگا ۳ و امگا ۶ وجود دارد و به همین علت برای جلوگیری از بیماری های قلبی و فشار خون بسیار مناسب است.
انجیر در بین میوه های خشک شده حاوی بالاترین مقدار آنتی اکسیدان است. این میوه مانند هویج می تواند سبب تقویت چشم شده و در برابر دژنراسیون ماکولا که علت اصلی نابینایی است از چشم ها مراقبت می کند.
خاصیت قلیایی انجیر باعث می شود که بدن همیشه در حد متعادل بماند و احتمال بروز بیماری ها تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می کند.
انجیر پخته شده به همراه پوست می تواند برای درمان التهاب هایی مانند آبسه و زخم بسیار مفید باشد.
انجیر مقادیر زیادی آب دارد و انجیر له شده می تواند به عنوان یک پاک کننده ی مناسب برای پوست و درمان و پیشگیری از آکنه به شمار رود.
انجیر دارای کلسیم و پتاسیم است و همین باعث می شود که فرد دارای استخوان های متراکم باشد و هیچگاه دچار پوکی استخوان نشود.
تریپتوفان موجود در انجیر برای خواب راحت و خلاص شدن از شر بی خوابی برای افراد بسیار مفید است.
استفاده منظم از انجیر می تواند مشکلات جنسی را نیز رفع کند.
- ۹۴/۱۱/۲۲