مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

مرجع تخصصی پزشکی و سلامت

به ارائه خدمات پزشکی روز خواهیم پرداخت.

  • ۰
  • ۰

هضم غذا

پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ ابتدا در خصوص انواع پنیر های نرم صحبت می کنیم. در این پنیر ها باکتری مفیدی به نام لاکتوباسیلوس کازئی وجود دارد که هیچ عملکرد بدی نداشته و سبب افزایش ایمنی بدن می شود. اگر این پنیرها با میوه های تازه میل شود باعث تاثیر بیشتر بر روی سلامت افراد شده و حتی به جذب ویتامین سی و آنتی اکسیدان ها نیز کمک می کند. پنیر نرم به فعالیت بهتر باکتری های معده ی شما کمک کرده و در نهایت باعث سلامت مغزی شما خواهد شد.

تمپه

تمپه دانه ی تخمیر شده ی سویا است که طعم بسیار خوبی دارد و منبع غنی از پروبیوتیک ها است. این خوراکی حاوی اسید آمینه های ضروری بوده و یک منبع مناسب از پروتئین های گیاهی می باشد.

کفیر

این محصول که از تخمیر فرآورده های لبنی مانند شیر بز و دانه های کفیر به دست می آید. مقادیر زیادی لاکتوباسیل، بیفیدوباکتریوم دارد و سرشار از آنتی اکسیدان است. این نوشیدنی خوش طعم را می توانید از فروشگاه ها نیز تهیه نمایید.

ماست

یکی از بهترین خوراکی های پروبیوتیک ماست است که توصیه می کنیم ماست خانگی و یا ماست یونانی میل کنید. ماست از شیر گاو، گوسفند و بز تهیه می شود. درصد پروبیوتیک بودن این فرآورده بالاتر میرود اگر دام از علف های طبیعی استفاده کرده باشد. در هنگام خرید ماست به چند نکته توجه داشته باشید، اول اینکه ماست از شیر چه حیوانی است، دوم اینکه از علم طبیعی استفاده کرده باشد و سوم در آن از مواد شیمیایی استفاده نشده باشد.

بخوانید

  • ۹۴/۱۱/۱۸
  • هادی ساور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی