پرشین طب – مقالات پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ اویلین مورد را به فشار خون بالا اختصاص می دهیم. خروپف کردن در طول شبانه روز می تواند نشان دهنده ی مشکلات قلبی و عروقی باشد. وقتی که شما خروپف می کنید، ناگهان نفس شما قطع می شود و سطح اکسیژن در خون شما پایین می آید در همین حین سیگنال های مغزی پیامی به رگ ها برای سفت شدن می دهند و همین باعث افزایش فشار خون در قلب و مغز شما می شود تا شما را زنده نگاه دارد. این حالت در طول شب زیاد می شود و شاید تا فردای آن شب نیز ادامه داشته باشد. طی تحقیقات طولانی مدتی که در یک مجله ی اروپایی منتشر شد، خروپف کردن شبانه می تواند یکی از دلایل بالا بودن فشار خون در مردان پایین ۵۰ سال شود.
۲) دیابت: خروپف کردن در طولانی مدت می تواند باعث بروز دیابت نوع ۲ شود. این مسئله در زنان بیشتر رخ می دهد. هنگامی که سطح اکسیژن در بدن کاهش پیدا می کند، مانند زمانی که شخص در استرس و فشار است خود به خود فشار خون بالا می رود و این مسئله به نوبه ی خود می تواند سبب به وجود آمدن دیابت نوع ۲ شود. طی تحقیقات صورت گرفته روی ۱۹۵۷ زن مشخص شد که خطر ابتلا به دیابت در کسانی که خروپف می کنند حتی از کسانی که سیگار می کشند و یا سابقه ی دیابت در خانواده شان دارند نیز بیشتر است.
۳) چاقی: خروپف کردن باعث چاقی نمی شود. اما اگر شما خروپف می کنید و چاق هستید، این مسئله می تواند خطرناک باشد. چاقی به خودی خود باعث افزایش احتمال ابتلا به دیابت می شود حال اگر خروپف کردن نیز به آن اضافه شود شانس ابتلا به دیابت بالاتر از همیشه خواهد بود و شاید حتی ۱۰ سال زودتر از حالت عادی فرد مبتلا به این بیماری شود. این احتمال در افراد بین ۳۰ تا ۶۹ سال زیاد است.
- ۹۴/۱۱/۱۸