پرشین طب – مواد غذایی | به گزارش پرشین طب؛ شایاد بادام به عنوان یک آجیل سالم که بسیاری از فواید را دارد و مغذی می باشد بیشتر از هر چیز دیگری مورد توجه قرار گیرد اما این آجیل تنها دانه ی کامل نیست. گردو نیز چنین فوایدی را داراست.
در اینجا ویتامین و ترکیبات مفید در گردو را برای شما آورده ایم:
امگا ۳ و امگا ۶ اسید های چرب
منگنز
مس
روی
آن
منیزیم
فسفر
تیامین
ویتامین ب ۶
فولات
گردو چگونه از قلب شما محافظت می کند
تحقیقاتی که در سال ۲۰۱۴ توسط دکتر پنی کریس اترتون صورت گرفت نشان می دهد که با مصرف فقط یک مشت گردو در روز و یا استفاده از روغن گرده ۴ بار در هفته می تواند تا ۳۰درصد بیماری های قلبی را کاهش داد. البته اگر این میزان را افزایش دهیم تاثیر آن تا ۴۰درصد نیز خواهد رسید.
- ۹۴/۱۱/۱۷