پرشین طب – سرطان | به گزارش پرشین طب؛ مطالعات نشان می دهد که پیاز می تواند در جلوگیری و کمک و مدیریت سرطان موثر باشد. درمورد فواید پیاز تحقیقات بسیار زیادی شده است که این تحقیقات نشان دهنده ی این است که این ماده خوراکی می تواند یک ضد سرطان قدرتمند باشد.
طی مقاله منتشر شده در یک مجلبه تغذیه آمریکایی در سال ۲۰۰۶ تحقیقات نشان داده است که سیر و پیاز می توانند در درمان سرطان انسان ها نقش مفیدی داشته باشند. تحقیقات نشان داده که مصرف سبزیجات حاوی آلیوم باعث می شود که احتمال بروز بیماری های سرطانی کاهش پیدا کند و این تحقیقات در سراسر اروپا نیز انجام شده است.
به علاوه تحقیقات صورت گرفته روی زنان فرانسوی نشان داد که خانم هایی که از پیاز و سیر مصرف می کنند کمتر دچار سرطان پستان خواهند شد.
تحقیقات دیگری نیز نشان داده است که مصرف سیر و پیاز سبب پیشگیری از سرطان معده می شود.
پیاز می تواند به سلامت قلب شما نیز کمک کند
کسانی که مصرف مشروبات الکلی مانند شراب قرمز دارند در خطر بروز حملات قلبی هستند و استفاده از پیاز می تواند تا حد زیادی این موضوع را سرکوب کرده و سلامت قلب و عروق را تضمین نماید. مصرف پیاز باعث کاهش کلسترول و تقویت عروق و شریان ها و کاهش فشار خون می شود.
تحقیقات صورت گرفته روی ۱۰۰۰۰۰ نفر نشان داده است که کسانی که در وعده های غذایی خود پیاز مصرف می کنند ۲۰درصد کمتر از سایر افراد دچار بیماری و حملات قلبی می شوند.
- ۹۴/۱۱/۱۷