پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب, پانکراس نقش بسیار مهمی را در سلامت بدن شما ایفا می کند: ترشح چندین آنزیم که نقش برخی از آنها هضم پروتئین و چربی در مواد غذایی و ضروری شما است. تولید آنزیرم هایی که باعث کاهش التهاب و سم زدایی می شوند و از عفونت جلوگیری می کنند. همچنین لوزالمعده تولید کننده ی برخی از هورمون ها مانند انسولین است که در حفظ قند خون در سطح سالم به بدن کمک می کند.
حال در ادامه مطلب قبلی درباره پانکراس ( اینجا کلیک کنید) به ادامه مواد غذایی که در بهبود پانکراس موثرند را می آوریم:
۲) زردچوبه
زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی می باشد که باعث بهبود و درمان بیماری هایی از قبیل آرتریت، بیماری های التهابی روده، التهاب مشیمیه و همچنین پانکراتیت می شود. کورکومین ماده فعال در زردچوبه است که دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی می باشد و فشار اکسیداتیو یکی از عوامل بروز بیماری انکراتیت می باشد. غذاهای حاوی آنتی اکسیدان ها از قبیل زردچوبه می توانند در مبارزه با رادیکال های آزاد و اکسیداتیو نقش بسزایی داشته باشند.
۳) اسفناج
به گفته ی کارشناسان بهداشت و درمان موسسه ی تغذیه پوتسدام آلمان ویتامین های گروه بی و آهن برای حفظ سلامت پانکراس بسیار ضروری هستند. اسفناج یکی از غنی ترین منابع برای آهن و ویتامین بی است که می توانید به روش های مختلف از آن استفاده کنید. می توانید آن را به همراه سیر سرخ کنید و یا آن را به سالادتان اضافه کنید. در کل سبزیجات برگ دار مانند برگ چغندر و خردل نیز چنین فوایدی را برای پانکراس به همراه خواهند داشت.
۴) کلم
کلم نیز مانند اسفناج برای پانکراس غذای بسیار مفیدی خوااهد بود. این سبزی یک منبع مناسب از کامفرول می باشد. کامفرول یک فلانوئید است که در رژیم های غذایی ما وجود دارد و باعث کاهش احتمال بروز سرطان لوزالمعده و اختلالات پانکراس در افراد می شود.
- ۹۴/۱۱/۰۲