
پرشین طب – دانستنی های پزشکی | به گزارش پرشین طب؛ به گفته ی دکتر جیمز دوک نویسنده ی کتاب داروخانه سبز، در کرفس و دانه ی آن بیش از ۲۰ نوع ترکیبات ضد التهابی وجود دارد. اگر بیماری های التهابی برای شما آزار دهنده شده است بهترین پیشنهاد برای شما مصرف آب کرفس است. شما می توانید با استفاده از این نوشیدنی به صورت روزانه در رژژیم غذاییتان به مرور مشکل التهاب خود را از بین ببرید. در آب کرفس دو ترکیب لوتئولین و پلی استیلن وجود دارد که باعث بهبود التهاب می شود.
لوتئولین یک آنتی اکسیدان فلانوئید است که خواص ضد التهابی زیادی دارد و همچنین پلی استیلن می تواند سطح پروستاگلاندین التهابی در بدن شما را کاهش دهد. اگر شما از بیماری هایی مانند آرتریت، نقرس و آسم رنج می برید، پیشنهاد می کنیم که از آب کرفس استفاده نمایید.
مواد لازم :
یک دست بزرگ کرفس
۲ عدد سیب
۲ اینچ ریشه زردچوبه تازه
۱ لیموه تازه پوست کنده
نحوه ی تهیه:
آب همه ی این مواد را بگیرید و بلافاصله آن را بنوشید.
نکته :
شما می توانید این نوشیدنی را به اندازه ۱ لیتر آماده کنید و آن را به صورت روزانه به مدت چهار هفته استفاده کنید.
بخوانید
- ۹۴/۱۱/۰۱