
پرشین طب – آشپزی | به گزارش پرشین طب؛ در این نوشته می خواهیم شما را با یک نوع آش شمالی آشنا کنیم ، آش سـاکغذایی است که به عنوان نذری پخته می شود و معمولا با پلو مرغ سرو می شود. در این نوشته می خواهیم دو روش پخت این نذری خوشمزه رو به شما آموزش بدیم ، در صورتی که تمایل دارید می تونید با دقت به این آموزش توجه کنید تا یه آش خوشمزه به دانسته هاتون اضافه بشه . با طرز تهیه آش ساک با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نخود خام دو لیوان
فلفل، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
گوشت با چربی یک کیلو
آرد یک استکان
اسفناج دو کیلو
روغن به مقدار لازم
سیر چند حبه
پیاز دو عدد
طرز تهیه:
گوشت را می پزیم. نخود خام را خام جوش می کنیم؛ منظور از خام جوش این است که به نخود در حال جوش مقدار خیلی کمی جوش شیرین اضافه می کنیم تا بتوان آن را راحت پوست گرفت. نخود وقتی به طریقه خام جوش پخت، آن را پوست می گیریم و همراه گوشت بار می کنیم. سپس اسفناج و پیاز خرد شده را به مواد اضافه می کنیم. نمک را هم به اندازه دلخواه افزوده، آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم. سیر را در روغن تفت داده (سیر داغ)، فلفل و زردچوبه به میزان لازم می ریزیم. وقتی سیر سرخ شد نعناع را نیز مخلوط می کنیم (نعناع داغ)، سپس سیر داغ و نعناع داغ را داخل ساک می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. در خاتمه می توانیم نیمی از سیر داغ و نعناع داغ را برای تزیین روی ساک بریزیم. در صورت تمایل می توانید از مقداری دارچین پودر شده نیز در این غذا استفاده کنید که زمان اضافه کردن آن، هنگام سرو غذا است.
- ۹۴/۱۰/۲۳