پرشین طب – مواد غذایی | به گزارش پرشین طب؛ خیلی از افراد هستند که بعد از صرف غذا معده ی آنها ترش می کند ، این موضوع به دلیل کاهش ترشحات گوارشی می باشد که برخی افراد به آن مبتلا هستند. ترش کردن ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد که در این نوشته به آن می پردازیم و همچنین در ادامه چند توصیه مهم غذایی را به شما خواهیم گفت تا بتوانیم در درمان این موضوع به شما کمک کنیم. با ما همراه باشید.
کمبود ترشح شیره های گوارشی و از آن جمله اسید معده
بررسی های پزشکی نشان داده که میزان ترشح شیره های گوارشی و از آن جمله اسید معده در برخی افراد می تواند به دلایل ژنتیکی از دوران کودکی کم باشد که همین امرباعث می شود تا آنها نتوانند هر ماده غذایی را به راحتی استفاده نمایند.
مشکل اصلی مبتلایان به کاهش ترشح شیره های گوارشی
مشکل بزرگ مبتلایان به ترشح کم شیره های گوارشی در مصرف منابع غذایی گوشتی می باشد. در واقع این افراد به راحتی نمی توانند گوشت و غذاهای حاوی گوشت های تکه ای را هضم نمایند. بنابراین در صورت مصرف یک وعده غذایی گوشتی در هضم و جذب آن دچار مشکل می شوند و عوارضی مانند ترش کردن بعد از صرف غذا، سنگینی معده و احساس پری از جمله شکایات این افراد می باشد. البته تنها مشکل این افراد مصرف غذاهای گوشتی نیست، بلکه غلات و حبوبات نیز می توانند باعث نفخ زیاد در معده و روده آنها شود.
البته این افراد مواد غذایی کربوهیدراته بخصوص مواد نشاسته ای و کربوهیدراته های تصفیه شده مانند نان و برنج و ماکارونی بدون سبوس را به راحتی و به مقادیر زیاد می توانند مصرف کنند. به علاوه این که به دلیل گرسنگی های مخفی که ناشی از کمبود برخی مواد مغذی در بدنشان است، اکثرا در روز به ریزه خواری و مصرف تنقلات شیرین روی می آورند. اما در وعده های اصلی تمایلی به مصرف یک غذای کامل نشان نمی دهند. همین امر باعث می شود تا به مرور زمان دچار اضافه وزن و چاقی شوند.
- ۹۴/۱۰/۰۲