پرشین طب – تغذیه و بیماری ها | به گزارش پرشین طب؛ برای پختن یک غذای لذیذ سالم نیاز نیست که حتما گرانترین مواد اولیه و یک آشپزخانه لوکس داشته باشید. سرآشپز مشهور هندی Rakhee Vaswani نکته هایی را برای داشتن غذای سالم خانگی منتشر کرده است:
۱٫ استفاده از چربی های سالم
روغن زیتون به نسبت روغنهای صنعتی بسیار مناسب است ولی همین روغن زیتون هم کالری بسیار بالایی دارد. روغن حیوانی، روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن آوکادو، روغن کنجد از روغنهای سالم میباشند که جایگزین مناسب روغن صنعتی هستند البته باید در مقدار مصرف همین روغنها هم جانب اعتدال را رعایت کرد.
۲٫ غلات سبوس دار
سعی کنید از برنج قهوه ای یا همان برنج سبوس دار استفاده کنید. وقتی برنج را با سبوس مصرف کنید برای شما اضافه وزن نخواهد آورد. من با استفاده از جوانه جو سس سفیدی را درست میکنم که هیچکس تفاوتش را با سس صنعتی نمیفهمد.
۳٫ سبزیجات تازه و میوه
با وجود تحقیقات فراوان باز هم من به شما توصیه میکنم که برای طبخ غذا از سبزیجات تازه استفاده کنید ، سبزی یخ زده هیچ وقت جای سبزی تازه را نمیگیرد.
- ۹۴/۰۹/۲۴