سینوس ها نیز مانند همه قسمـت های بدن می توانند دچار عفونت شوند. عفونت های سینوسی دو نوع دارند؛ عفونت های حاد و عفونت های مزمن!
عفونت سینوسی حاد
همان شکل از عفونت سینوسی است که هنگام سرماخوردگی ایجاد می شود. هنگامی که سرماخوردگی بیش از ۱۰ روز به طول انجامد علاوه بر ترشحات چرکی بینی و پشت حلقی، مشکلات دیگری نیز مانند کم شدن بویایی، احساس تبف بدن درد و سر درد پیش می آید. در این شرایط عفونت ممکن است حفره های سینوسی را نیز دچار کند. این نوع عفونت ممکن است با آنتی بیوتیک ها درمان نشده و به همین دلیل دوره سرماخوردگی را طولانی تر کند. عفونت های حاد سینوسی در صورت توجه و مراجعه به پزشک چندان مهم نیستند اما می توانند برای بیماری عوارض غیر قابل جبرانی داشته باشند. برای درمان این مشکل حتما باید به پزشک متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کرد زیرا عفونت های سینوسی نیاز به بررسی و درمان متخصص دارند.
این نکته قابل ذکر است که عفونت های سینوسی می توانند خطرناک باشند دلیل این موضوع آن است که سینوس ها در صورت قرار دارد و وجود یک مرکز عفونی در صورت می تواند برای اعضای حیاتی مانند چشم و مغز خطر آفرین باشد. سینوس های عفونی حاد این استعداد را دارند که گسترده شده و به این اعضای حیاتی حمله می کنند. این حمله موجب انتشار عفونت در فضای خارج از سینوس و اطراف چشم یا مغز شده و به آنها آسیب می رساند.
- ۹۴/۰۶/۱۷